5/5
5/5
logo Verhuisbedrijf De Toekomst

Verhuistips

Goede voorbereiding is het halve werk

Verhuizen levert voor een hoop mensen stress op. Een deel van die stress kan worden weggenomen door een goede voorbereiding. Uiteraard kan Verhuisbedrijf De Toekomst u daarbij helpen. Maar wij geven u op voorhand ook graag alvast wat tips.

Voor de verhuizing

Opruimen

Onze verhuistips. Bekijk kritisch of u alles nog wel mee wilt nemen. Kunnen er misschien dingen naar de kringloop of weggegooid? Dat scheelt een hoop gesjouw tijdens de verhuizing.

 

Verhuisdozen

Het is makkelijk om alles in dezelfde verhuisdozen te stoppen. Zo kan de verhuiswagen efficiënt worden ingericht. Begin ook op tijd met inpakken; het neemt vaak meer tijd in beslag dan u denkt.

Helpende handen

Wie kan u allemaal helpen in aanloop naar de verhuizing of op de dag zelf? Benader vrienden en familie op tijd!

Kranten verzamelen

Glaswerk en andere breekbare spullen kunnen het best ingepakt worden verhuisd. U kunt speciaal inpakpapier kopen bij de bouwmarkt, maar u kunt ook daarop besparen door kranten te bewaren.

Demonteren

Verhuisbedrijf de Toekomst kan voor u demonteren, maar doet u het zelf: doe dit dan uiterlijk de avond van tevoren. Koppel ook alle apparatuur los.

Wij staan voor

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 69 recensies
js_loader
Pijl naar links

Tas

Waar is m’n paspoort? Waar m’n tandenborstel? De sleutels?! Die zoektocht kunt u voorkomen door een speciaal tasje in te pakken met alle spullen waar u makkelijk bij wilt komen.

 

Gratis Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Opname

Wij komen bij u langs om een intake te doen

Inpaktips

Zoals hierboven al staat: inpakken neemt vaak meer tijd en energie in beslag. We geven u daarom nog wat verhuistips en specifieke inpaktips.

Inpakplanning

Maak een planning voor het inpakken. Dan voorkomt u dat u de dag voor de verhuizing nog tot diep in de nacht bezig bent om alles toch nog in een doos te krijgen.

Voorkom zoekwerk

Zorg ervoor dat spullen die bij elkaar horen, ook in dezelfde doos belanden. Dat scheelt veel zoekwerk. Het is handig om de zaken die in dezelfde kamer horen, ook zo in te pakken. Een van onze verhuistips, die u een hoop gedoe scheelt.

Niet alle boeken in een doos

Het is verleidelijk om alle boeken in een doos te stoppen. Daarvan worden dozen onnodig zwaar. Zorg ervoor dat het gewicht van de boeken wordt verspreid en vul de bovenkant van de boekendoos af met lichtere spullen.

Bescherm breekbare spullen

Bescherm je glas en servies met keukenpapier tussen de borden of met kranten/speciaal inpakpapier. Vul de dozen op met thee- of handdoeken, zodat de inhoud niet kan bewegen.

Waar moet de doos komen?

Schrijf op elke doos duidelijk op welke plek in het nieuwe huis deze moet komen. Kleur- of cijfercodes per kamer kunnen daarbij ook helpen.

Maak de lades leeg

Even een vol laatje dichtplakken? Doe het niet. Deze kunnen alsnog opengaan bij de verhuizing. Haal daarom je bureaus en kasten leeg.

Verhuisdag

Wij ontzorgen u uiteraard op uw verhuisdag. Toch kunt u wel wat dingen doen:

Parkeerruimte

Zorg ervoor dat de verhuiswagen zo dicht mogelijk bij de voordeur kan parkeren, zodat de verhuizing vlot kan verlopen en de verhuizers zo min mogelijk hoeven te lopen met uw spullen.

Hulptroepen

Geef uw ingeschakelde hulptroepen duidelijke taken, op het nieuwe en oude adres.

Verhuisbedrijf Nederland

Op een andere manier contact opnemen

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Met Verhuisbedrijf De Toekomst wordt elke verhuizing een zorgeloze start naar uw nieuwe stek.

× Contact