+31 (0) 223 234 988 info@verhuisbedrijfdetoekomst.nl

Daarom kiest u Verhuisbedrijf De Toekomst.

Ontzorgen

U wil verhuizen, maar wanneer en hoe? Vanuit Verhuisbedrijf De Toekomst denken we met u mee over de planning, de voorbereiding en de dag van de verhuizing. Daarbij geven we u uiteraard advies vanuit onze expertise. Doordat het proces van tevoren bekend is, kunt u de verhuizing op een ontspannen wijze tegemoet zien. Wij ontzorgen u graag!

Handyman verhuisdienst
Inpakservice verhuizen

Betrouwbaar

Voor ons betekent afspraak ook echt afspraak. Wij staan er op de afgesproken datum en het juiste tijdstip. Daarbij hebben wij voorwaarden die op basis van de voorschriften van de Consumentenbond zijn opgesteld. Zo weet u zeker dat we goed voor uw spullen zorgen.

Goed verzekerd

Hoewel we bij Verhuisbedrijf De Toekomst werken met professionele verhuizers en zorgvuldig werken, kan het zo zijn dat er tóch iets kapotgaat. Daarvoor hebben wij een goede verzekering, zodat we de gelopen schade ook kunnen vergoeden. Wij verzekeren u op die manier dus niet alleen van een goede werkwijze.

appartement verhuizen
Verhuisbedrijf De Toekomst

Eigen opslag

Uw oude woning of bedrijfspand opleveren voordat het nieuwe klaar is. Dat komt regelmatig voor. Waar moet u dan heen met uw spullen? Ook daarvoor schakelt u Verhuisbedrijf De Toekomst in. Wij hebben namelijk een eigen opslag waarin wij tijdelijk uw inboedel kunnen opslaan, tot het moment dat er plek is op uw nieuwe locatie. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar een opslagbox bij een derde partij. Wel zo gemakkelijk!

Montageservice

Meubilair dat niet zomaar door de voordeur past, kunnen we voor u demonteren en op de nieuwe locatie weer monteren. Dat scheelt u weer in de voorbereiding.

Handyman diensten
Verhuisbedrijf Den Helder

Werkgebied: Nederland

Verhuisbedrijf De Toekomst werkt door heel Nederland. Wij hebben veelal klanten uit Den Helder, Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn. Maar ook in andere delen van Nederland kunt u ons verhuisbedrijf uiteraard inzetten! Zo verhuizen wij ook veel bedrijven en particulieren binnen de gemeentes Almere, Haarlem en Leeuwarden

Meer weten over Verhuisbedrijf De Toekomst?

Neem dan nu contact op met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

× Hoe kunnen wij u helpen?
My title page contents