5/5
5/5
logo Verhuisbedrijf De Toekomst

Verhuisbedrijf Heerhugowaard

Kennis over verhuizingen in Heerhugowaard, aangevuld met passie en plezier in wat wij doen.

Verhuisbedrijf De Toekomst helpt jullie graag met maatwerk in Heerhugowaard.

Een verhuizing kan zorgen voor enige spanning. Het is onze bedoeling jullie die zorgen uit handen te nemen. Naar jullie te luisteren ook. Verhuizen is niet alleen ons vak, maar ook wat we het liefste doen. Dat betekent dat wij gáán voor jullie tevredenheid. En dat doen wij in alle drie de fasen van de verhuizing: vooraf, tijdens jullie verhuizing en ook erna.

Een belangrijk onderdeel van de kwaliteit die wij voor ogen hebben, is transparantie. Wij streven naar duidelijkheid en delen onze kennis met jullie. Mochten jullie in welke fase van het verhuistraject in Heerhugowaard daar verbetering in willen zien, trek dan meteen aan de bel.

Tenslotte: wij zijn goed verzekerd. Een geruststellend gevoel.

Meer informatie over verhuisbedrijf de toekomst.

Wij staan voor

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 60 recensies
js_loader
Pijl naar links

Verhuisplannen in de Regio Heerhugowaard?

Topkwaliteit hoeft niet duur te zijn.

 Vraag een offerte aan en ontdek onze eerlijke en transparante tarieven.

Professioneel verhuisbedrijf heerhugowaard

Verhuisservice in Heerhugowaard tegen een eerlijk tarief

  • Verhuizen van particulieren. Van studentenkamers tot villa’s: wij verhuizen het voor jullie. Maar eerst willen wij bij een bak koffie of thee de verhuizing met jullie doornemen. Jullie hebben vast een bepaald beeld van de verhuizing. En een paar vragen aan ons. Jullie willen ongetwijfeld ook weten wie wij zijn en waar we voor staan. Vervolgens krijgen jullie van ons een duidelijke offerte.
  • Een bedrijfsverhuizing naar Heerhugowaard. (Of ervandaan, of erbinnen) Naast kosten, snelheid en zorg voor jullie spullen zoeken jullie vast ook flexibiliteit bij een dienstverlener op het gebied van verhuizingen. Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Zo zijn verhuizingen buiten kantooruren mogelijk.
  • Demontage van jullie inventaris op jullie oude plek en montage op jullie nieuwe locatie in Heerhugowaard.
  • Opslag. Hier kunnen jullie, indien gewenst, tijdelijk jullie inventaris kwijt, totdat de nieuwe locatie gereed is. Verhuisbedrijf De Toekomst ontzorgt met deze one stop service.

Meer informatie over De diensten van Verhuisbedrijf De Toekomst in o.a. Heerhugowaard.

Een tip die past op een verhuis checklist

 Maak de lades van de kasten (toch) leeg. Het is verleidelijk deze juist vol te doen en dan af te plakken. Wij raden dit af. Ze kunnen namelijk tijdens de verhuizing openvallen.

Meer tips van onze verhuisservice in o.a. Heerhugowaard.

PS: wij zijn als verhuisbedrijf ook actief in Den Helder, Schagen, Hoorn en Alkmaar  . Dus als u van daaruit naar Heerhugowaard verhuist (of omgekeerd) dan zijn wij een goede partij voor uw verhuizing.

Op een andere manier contact opnemen

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Verhuisofferte
× Contact