De diensten van Verhuisbedrijf De Toekomst.

Waarom?Verhuistips!
Verhuizing Schagen

Verhuizen particulieren

Of u nu in een appartement, eengezinswoning, vrijstaand huis of villa woont: Verhuisbedrijf De Toekomst staat voor u klaar om uw inboedel veilig en snel naar de nieuwe locatie over te brengen. Van tevoren denken we met u mee over de planning, verwachtingen en voorbereidingen, zodat de verhuizing op een soepele manier verloopt. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we ook de kosten en voorwaarden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en staat u derhalve achteraf niet voor verrassingen. Op die manier kunt u uw verhuizing op een ontspannen manier tegemoet zien.

Verhuizen bedrijven

Uw bedrijf gaat verhuizen. Dat kan een behoorlijke impact hebben op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Als ondernemers begrijpen we dat als geen ander. Daarom denken we op voorhand graag met u mee. Wat is bijvoorbeeld het juiste moment, zodat de werkzaamheden binnen uw bedrijf gewoon door kunnen lopen? Ons verhuisbedrijf is niet alleen maar doordeweeks tijdens kantoortijden beschikbaar, maar ook daarbuiten. Daarbij verhuizen wij uw inboedel desgewenst gewoon in het weekend. Ook ontzorgen we u graag tijdens het complete verhuisproces. De verhuisdiensten zijn kortom flexibel en aangepast op uw wensen bij Verhuisbedrijf De Toekomst.

Bedrijfsverhuizing  Alkmaar
Handyman diensten

(De)montage meubilair

Meubels in en uit elkaar halen is soms best een klus. Verhuisbedrijf De Toekomst neemt die taak graag uit handen. Grote meubelstukken die niet zomaar door de deur passen, demonteren we voor u en zetten we ook weer in elkaar op de nieuwe locatie. U hoeft daarom dus niet per se zelf aan de slag om de meubels al helemaal verhuisgereed te hebben staan. Laat dat maar over aan de vakmensen van Verhuisbedrijf De Toekomst.

Opslag

U heeft uw oude woning al opgeleverd, maar kunt het nieuwe huis nog niet betrekken. Of u gaat over van de ene naar de andere bedrijfsloods, maar de nieuwe ruimte is nog niet helemaal gereed. Het is een verhaal dat we regelmatig horen. Daarom hebben wij een eigen opslagruimte voor particuliere en bedrijfsmatige klanten. In deze opslag kunnen mensen tijdelijk hun spullen kwijt, totdat de nieuwe locatie gereed is. Dankzij deze service hoeft u niet op zoek te gaan naar een derde partij die uw opslag kan verzorgen, maar kunt u dat meteen regelen als u Verhuisbedrijf De Toekomst inschakelt.

Drive in woning verhuizen

Meer weten over onze diensten of meteen een verhuizing inplannen?

Neem dan nu contact op met Verhuisbedrijf De Toekomst!

× Stuur ons een App
My title page contents